Mieszkanie z dodatkowym miejscem do pracy

wykończenia-remonty-pod-klucz-projekt-pr

Mieszkanie w Gdyni zaprojektowane na zlecenie pary pracującej stacjonarnie z domu. Mieszkanie składa się z z dwóch niezależnych pokoi oraz salonu z aneksem. Jeden z pokoi został zagospodarowany na gabinet. Drugi jest sypialnią. Priorytetem było wygospodarowanie jeszcze jednego miejsca do pracy z domu kosztem strefy wypoczynkowej. 

wykończenia-remonty-pod-klucz-projekt-pr
wykończenia-remonty-pod-klucz-projekt-pr

Ze względu na brak typowej jadalni kuchnia została zaprojektowana tak aby powstała wyspa była zarazem blatem roboczym jak i miejscem do jedzenia. Fronty zostały wykonane z matowej płyty lakierowanej PerfectSense Matt o właściwościach sprawiających, że na ich powierzchni nie pozostają odciski palców. Łazienka została zaprojektowana w dominującym kolorze pudrowego różu. 

projekt5r-architekt-gdansk-projektowanie
projekt5r-architekt-gdansk-projektowanie